Corona

Het zijn onzekere tijden . U heeft tijdelijk mindere inkomsten of heeft zelfs de kans dat u uw baan verliest. Misschien eens goed om bij de toekomst en uw uitgaven stil te staan.                  Alles wat in huis stuk gaat , kunnen wij voor u maken. En zo houd u veel geld in uw portemonnee, wie weet hoe hard u dat nog nodig zult hebben.

Natuurlijk staan u en onze veiligheid voorop. Daarom kunt u nu zelfs contactloos spullen bij ons brengen,  waarbij u en wij geen risico lopen. Wij leggen u graag uit hoe dat werkt.

Neem daarom contact met ons op . Onze telefoonummers vind u op de contactpagina.


Over ons

U heeft het vast al gemerkt, als er iets stuk is, is het niet zo makkelijk meer een goede reparateur te vinden. De winkel waar u uw apparatuur heeft gekocht heeft geen tijd of geen kennis van zaken om uw apparatuur nog te kunnen maken. Er is natuurlijk ook nogal wat veranderd , de apparatuur van tegenwoordig is vaak digitaal en complex van opzet en vraagt veel ervaring om dit nog te kunnen repareren. Ook heeft een reparatiebedrijf goede test en meetapparatuur nodig om uw apparatuur weer in topconditie te brengen. Met onze 30 jaar ervaring in het repareren van allerlei soorten apparatuur en moderne test en meetapparatuur bent u bij ons op het juiste adres voor al uw reparaties. Onze reparatiewerkplaats vind u in eindhoven, hier word uw apparatuur dus ook gerepareerd. Ook kunt u met oudere apparatuur bij ons terecht, deze is perfect repareerbaar. Veel van onze klanten kiezen ervoor hun apparatuur zelf te brengen. Woont u wat verder weg, opsturen kan natuurlijk ook. Wel is het verstandig eerst contact met ons op te nemen, voordat u iets naar ons toezend. Bij voorkeur kunt u ons contactformulier daarvoor gebruiken. Omdat we veel meer maken dan tv,s , audio, computer , witgoed apparatuur is het altijd zinnig ons te vertellen wat er bij u defect is. Er is namelijk een hele grote kans dat wij het kunnen maken. Om u een idee te geven, wij repareren ook modules van ovens , garagedeuren, apparatuur van campers, omvormers , voedingen etc. Wij repareren voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wilt u verdere informatie? Kijk dan even op onze contactpagina, hier vind u de verschillende manieren hoe u ons kunt bereiken.